Growth Marketing Audit  

Op zoek naar meer online verkoop van je webshop? Meer kwalitatieve leads genereren voor je sales team via online kanalen? Of gewoon op zoek naar betere resultaten uit je online marketing campagnes?

Vraag een gratis boostU Growth Audit aan en krijg meteen inzicht in opportuniteiten die groei realiseren en 10 quick wins waarmee je meteen praktisch aan de slag kan om resultaten te verbeteren.


Wat zit er in de Growth Audit?

 

Tijdens een growth audit nemen we verschillende aspecten van je digital growth strategie onder de loep om snel nieuwe opportuniteiten die je resultaten verbeteren in kaart te brengen. Op 5 dagen tijd ontvang je een uitgebreide analyse van huidge efforts, de markt en welke quick wins snel en makkelijk geïmplementeerd kunnen worden om jouw bedrijfsgroei te boosten.

Dat doen we in 3 stappen:

boostu-growth-audit-book
focus

Account Access & Objectives

Wat zijn je doelstellingen en objectieven? In het kader van een vragenlijst of exploratory call definiëren we de scope van de audit in het kader van je marketing goals. Met toegang tot de juiste accounts zetten we de volgende stap in gang.

scan-line

Account Analyse

Geen high-level insights. We duiken recht je accounts in en gebruiken eigen software om een diepgaande analyse van je accounts uit te voeren. Hierin ligt de focus op opportuniteiten die snel een grote impact op resultaat hebben.

line-chart

Growth Audit

In een uitgebreid rapport leggen we je huidige efforts tegenover je doelstellingen en kijken we naar waar de resultaten snel verbeterd kunnen worden. Je wandelt hier weg met 10+ praktische quick wins die je resultaten zullen boosten.